Kaldırma ve Taşıma Ekipmanları

tirfor®

tirfor®

tirfor®Tractel®’in imza ürünlerinden biri olan tirfor®, tüm dünyada, sınırsız halat uzunluğu ile her pozisyonda ve her yükseklikte çalışabilen, EN üst düzey çelik halatlı vinç olarak bilinir. tirfor® güvenli, güvenilir ve verimlidir. Uzun çekmeler yaparken veya gereksinimler artırılmış kapasite gerektirdiğinde en uygunudur. Hafiftir, hızlı monte edilir, aşırı yük koruması içerir ve diğer tel halatlı vinçlere göre daha az çaba gerektirir.

Tirfor® özellikle kurtarma operasyonları için çok uygundur. Dünyanın dört bir yanındaki yangın kurtarma ekipleri, sıkışmış araçların güvenli bir şekilde çıkarılması veya güvenli olmayan koşullara neden olan ağır ekipmanların hareketi için tirfor®’a güveniyor. Tirfor® bir kişi tarafından çalıştırılabilir ve kurulumu ve kullanımı kolaydır. Ayrıca ağaç kesme ve tarım ortamlarında güvenilir bir araçtır.

Tractel®’in malzeme taşıma ve insan sürme modellerinde mevcut olan en çok yönlü ürünlerinden biridir. Çalışma platformlarını kaldırırken veya asılı platformlarda, gergi gerdirmede, çelik siloların montajında, ağır ekipmanların yüklenmesi veya boşaltılmasında, yürüyen merdivenlerin donatılmasında, trafoların konumlandırılmasında, çadırların kaldırılması ve indirilmesinde ve çalışma sırasında kullanılabilir. çeşitli yapıların muayenesi ve bakımı. dynafor™ ürünümüzle birlikte kullanıldığında, ankrajların gerilimini izlemek için ideal bir çözümdür.